Hvordan finne MOTIVASJON

Finn din motivasjon poster

Hvordan finner du egentlig motivasjon? Og hvordan beholder du den når du først har den?

Motivasjon er ikke noe du finner. Motivasjon er noe du skaper!

Min motivasjon til trening startet i 13/14 års alderen, da jeg innså at dette var noe jeg mestret. Målet har alltid vært det samme – være bedre enn det jeg var sist!

Selve motivasjonsfaktoren kan endre seg med tiden.

I dag er motivasjonen min for trening mer rettet mot jobben. Jeg trener hardt og mye, og prøver ut masse forskjellige treningsmetoder – så kan jeg lære kundene mine ut av erfaring.

Motivasjonen for å jobbe (mye), er da rettet mot familien min. For at jeg skal orke å jobbe effektivt og mye, minner jeg meg selv på hvor viktig det er at mine barn har det de trenger.

Det jeg prøver å forklare er: Motivasjon er ikke noe du plutselig får eller ”finner”. Du må selv skape det, og lete i deg selv.

Selv har jeg funnet mange gode metoder for å holde motivasjon oppe uansett hva. Dette er metoder som er enkle, barnslig men effektive. Det er metoder som går på inn og bruker følelser, spiller på håp og frykt.

IMG_0929.JPG

Følelsen av mestring – For å bli motivert til noe, må du føle at du mestrer det elementære. Hvis du føler du klarer å gjøre noe, så blir du mer motivert til å fortsette, og utvikle, dette går for alt.

Håp om at du en gang er der du vil være –  Du må ha et håp om dette, du må ville det selv, og se det positive utfallet av det du gjør. Det kan være tidskrevende, uforstående for andre og da er det viktig at dette er noe DU også vil.

Frykt for å feile – Ikke bare frykt for å feile, men frykt for å falle tilbake. Tilbake til de dagene som var verst. Tilbake til de dagene du ble valgt sist på slåbal

IMG_5262

l, eller de gangene du kom sist rundt Oraug-runden i gymmen. De dagene er forbi og de skal være forbi, jeg er den samme snille gode gutten jeg alltid har vært, men samtidig er jeg totalt annerled
es den dag i dag.

Poenget mitt er at du først og fremst må finne din motivasjonsfaktor – altså hvem eller hva gjør du ”dette” for? Deretter kan du bruke metoder for å opprettholde motivasjonen, og aldri miste den.

Det er ikke enkelt, og er ikke gjort på et blunk, men med mine metoder og coaching-evner er jeg sikker på at jeg kan hjelpe deg!

Categories Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close