Blog

Nå hiver jeg snart kickback-maskinen!(rant)

Nå er jeg lei av å se "alle" drive på med kickback og andre ett-leddsøvelser dag inn og dag ut, for så å lure på hvorfor pæra ikke vokser. Her skal du høre hvorfor:For at en muskel skal vokse og bli sterkere er det viktig at du får den ut av "komfortsonen". Når det kommer … Continue reading Nå hiver jeg snart kickback-maskinen!(rant)

Hvordan holde vekten stabil? – EXPLICIT CONTENT

For å holde en stabilvekt er det to ting som er viktig å kontrollere. Mengden mat du tilfører kroppen. Aktivitetsnivået. Det å kontrollere mat inntaket er ikke ensbetydende med sult. Det betyr rett og slett å ha en viss kontroll over hva du spiser, utover dagen. Høres det slitsomt ut?  Her er noen enkle tips: … Continue reading Hvordan holde vekten stabil? – EXPLICIT CONTENT

Kostholdsplan? Må jeg veie mat og sånt da ?

I en verden fylt av hurtigmat, sukkerfri mat, slankeprodukter og proteinbarer er det lett å gå seg vill. Hvor enn vi går er det reklamer om lav-karbo produkter. Den ene kvelden er det leger på tv som sier du skal spise lite karbohydrater og lite fett.   Mens den andre kvelden er det stikk motsatt. … Continue reading Kostholdsplan? Må jeg veie mat og sånt da ?